View Single Post
Old 08-18-2009, 16:11
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Továbbra is az a helyzet, hogy nem mondtál érvet, viszont ahogyan fent jeleztem, kitűnően alkalmazod a racionális érvelés szabálysértéseit.
Kis összefoglaló:
Csabi mondott érvet a varisról, amire azt hoztam fel, hogy értelmetlen. Ez mit jelent? Azt hogy nem kell varist játszani mert megnehezíted a saját dolgod, ahelyett, hogy hadivarist játszanál. És nem azt mondtam, hogy nem játszhat senki sima varist, hanem, hogy aki annak ellenére, hogy a saját dolgát nehezíti meg, mégis azt választja, annak ne járjon bónusz érte.
Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy 70% barakkos orik ellen legyen már malusa az ellennek varik meg tolik terén. Nos, ha én úgy döntök, hogy mondjuk B-ben 70% barakkal megyek, holott azért fajtól függően a 40-45% is elég, akkor miért is járjon még nekem valami bónusz?
Mindenki játszhat olyan országgal amivel akar, de ha valaki nem a legjobb megoldásokat választja, annak csak ezért ne járjon semmiféle könnyítés, akkor se ha direkt választja ezt.
De lentebb Taszi kitűnően összefoglalta: ha ezt játszod, annak ára van.
a hadis és tolis országok természetes velejárója megfelelő használat mellett a magas katmorál.. ez a varis országoknak csak a Taszi által említett módokon lehetséges.. sőőt, ha egy tolis olyanba köt bele, akibe nem kellene, kis idővel magától visszmegy a morál. a hadisnak elég 2-3-4 ütés és máris ott a karácsonyfa..
a változtatás célja az volna, h NE legyen értelmetlen varist játszni..