Quote:
Originally Posted by szamóka
Nem érdekel, ebül szerzett jószág ebül vész el...
|
Ja, csak nem azok szerezték ebül akiknél elvész. Ez szerintem épp elég érv.
Olyanok viszik el akiknek semmi közük nem volt a szerzéshez! És még egyszer mondom, nem azt akarnám, hogy olyanok vigyék el, akiknek volt közük, hanem hogy ne vigye el senki!
Amúgy nem is ez a legnagyobb probléma, hanem pl Rlazol ezt szóvá tette, és szó nélkül mást jelöltek helyette következő elnöknek.
Pedig gyakorlatilag ő végzi most is az elnöki munkát. Hogy miért? Mert a megválasztott magyar elnök nem jelenik meg eRepen, LOL ez is vicc. Falban miért elnök ha nem csinál semmit? Idióta MHP szavazótábor szó nélkül megválasztotta.
Feherlófia meg PEACE GC Supreme Commanderként pénzt lop, azért az is egy szint, mikor te írányítod a világ legnagyobb hadseregét és nincs jobb dolgod mint a nem általad szerzett pénz felosztani a haverjaid között.
Ez aztán bújtatott KARD kampány, csalódtam bennük, nem kicsit, de az MHP meg egy nagy demagóg buborék, semmi mondanivalóval. Akik meg pattognak az MHP-n belül, általában szélsőjobbos komolytalan emberek.
Azért az eVilág és a való világ között van egy olyan különbség, hogy itt simán azt mondhatom, ha csalódott vagyok, hogy elköltözök. Akárhova. Mondjuk beállok lazokratának. Vagy neadj' Isten teokratának

Persze nem, de itt sokkal nagyobb a mobilitásod és egyedül is simán ellehetsz úgy, hogy közben nem csökken a játékélményed