Quote:
Originally Posted by monro
Nekem meg sörözőm van és hiába szeretném 1500-ért adni a korsót, ha mindenki más 250-ért adja  Szerintem ha látod, hogy tegnap 500 volt egy kiló eper az segít neked az árképzésben és ha több mint 30%-al akarod drágítani akkor nagy valószínűség szerint nem tudod majd eladni, ha már a valóságmintához ragaszkodunk  Ez viszont nem piacozás, hanem raktározás. Igen ez a javaslat valamennyire a "piaci raktározás" témában is egyfajta megoldási séma.
|
1másik példa:mi junius elején az árunkat eladjuk 50FT/db áron de már junius 30.án az a áru 10-15FT/db-ért megy,tehát te olyan szemszögből nézed a piacozást,h a sör ára pl félévente megy fel bizonyos %-al,de a mi árunknál már 1 hónap is 2x,3x-os változás van,tehát ergo nem ua. a viszonyítási alap._Szal ha sikerül behozni hódba a változást akkor én is elkezdek lobbizni a piacon erre a rendszerre....
Másik a közös piac az a 5.os csopi piacát nagyon meg nyírbálná....azt nagyon nem élném..