Thread: eRepublik
View Single Post
Old 08-12-2009, 02:53
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
A 16.000 goldról még annyit szemléltetésképp, hogy USA-nak az összes pénze nem éri el a 3000 goldot. A saját anyagi helyzetünkkel nem vagyok tisztában, de azt tudom, hogy mint a legnagyobb eNemzetnek, nekünk SOHA nem volt ennyi pénzünk még. A spanyoloknak azért volt, mert sokáig nem háborúztak és összespórolták.
A Magyar anyagi keretekről legyen elég annyi, hogy 3 nappal ezelőtt a szocmin adott pénzt tankolásra és osztott fegyvert, mert nem volt elég. Iszonyat milyen összegeket visz el ez a háború...
Jah a szocmin. Másnéven Szociális Minisztérium egy org amelynek különböző cégei vannak, abszolút nem nyereséges. Célja a munkások skilljének növelése.
Ugyanis mikor elkezded a játékot a karaktered teljesen képzetlen, de minden nap mikor dolgozol fejlődik ez a tudás. Minél nagyobb a tudásod (skilled) annál többet tudsz egy cégben termelni, ezért az alacson skillel rendelkező munkaerőt(bizonyos esetektől eltekintve) nem éri meg alkalmazni...
A Szocmin viszont felveszi ezeket az embereket (ma kb 500-at) és miközben fejlődnek levelek segítségével ad tanácsokat. Átlag 2 naponta 5000HUF a veszteségünk...
Na most ebből az 5000 HUF ból kellett visszaadni a múltkor.

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
Reply With Quote