Quote:
Originally Posted by wand
látod, fogalmad sincs miről beszélsz, az a fa az enyém volt, és azért volt kinte drágán, hogyha valaki úgy döntene, hogy felveszi az össz gabonát és kénytelen vagyok gyorsba visszaépíteni a tanyákat akkor ne tudjon megszivatni azzal ha eltűnteti az össz fát meg agyagot is...
és amikor megláttam, hogy kint van visszavettem. ennyi. egy rohadt fillér utalás nem volt, a saját orimból volt kint, és saját magam vettem vissza pont.
ennyit a 12 millárdos utalásodról ami barátok közt is majd 20millárd lenne, és mindezt cirka 1.5 perc alatt át is pakoltuk szerinted.. szal ezt csúnyán benézted..
|
Wand jól termel Mek-mek törpéje ha ilyen mennyiségeket tudsz tárolni "elrablási" áron
Nem mondom, hogy ez utalás volt Isten ments, itt sem voltam épp akkor, de amit bemásoltál abból számomra esetleg az is kiolvasható, hogy valaki vett tőled fát 2,4 milliárdért akitől Te vettél lovast 2,4 milliárdért és ő ujra vett fát 2,4 milliárdért stb-stb ahányszor csak látjuk a bemásolt események közt

Persze ki tudja ez a verzió igaz vagy a tied nem is érdekes. Az érdekes az, hogy az a fa kinnvolt a piacon és jócskán felette az elrablási árnak és pont azé volt a cucc akit vád is ért. Ehhez képest megint sikerült elhitetni még Serggel is, hogy nem lehet igaza

Pedig ki tudja igazából ezt bebizonyítani ?