Quote:
Originally Posted by Ati
Ne KELLJEN? KÖTELEZŐ játszania?
A függőség másik jele, ha valaki úgy érzi, hogy KÖTELEZŐ játszania, és mindent megtesz annak érdekében, hogy csak minél kevesebbet KELLJEN játszania.
A legtöbb ember annyit játszik, amennyit szeretne. Ha valaki csak munka után ér rá játszani, akkor szerintem nem indít csak azért 20 karaktert, hogy ezt az egy órát minél jobban kihasználhassa.
Ne érts félre, én örülök neki, ha valakinek ennyire bejött a játék. Viszont a másik oldalról nézve már most aggaszt, hogy egy hónapnyi játék után már kötelezőnek érzi valaki a játékot, és csak azért játszik még többet és mégtöbbet, hogy később kevesebbet kelljen.
|
Nem a játékot érzi kötelezőnek, hanem szeretne segíteni mondjuk a klánjának pénzügyileg, és ehhez fizikailag el kell most töltenie vagy 12 órát úgy a játékban, hogy ezt eddig 1-2 órával megoldotta.
És ha most elkezdene 12 órát játszani, akkor rá mondanád, hogy függő. Nem a játéktól függ, hanem csak teljesíteni szeretne. És értelemszerűen nem fog napi 12 órát játszani emiatt most.
Mellesleg az én szavaimat forgattad ki, mikor egy másik személyről van szó. Akkor én most függő lennék, mert ilyeneket leírtam?? Lehet, hogy az vagyok. De anélkül is leírtam volna pont ugyan ezt.
Quote:
Originally Posted by Ati
A függőség másik jele, ha valaki úgy érzi, hogy KÖTELEZŐ játszania, és mindent megtesz annak érdekében, hogy csak minél kevesebbet KELLJEN játszania.
|
Ezt meg kissé ellentmondásosnak érzem.