Quote:
Originally Posted by Ati
Kicsit offolunk, ennek már semmi köze a hiénákhoz, de pont emiatt nem tartom normálisnak, hogy csak azért regelgess karaktereket, hogy azok majd cipelik a cuccaidat. Nem tilos, tehát semmi szabálytalan dolog nem történt, de mivel szerintem ez egy nemnormális dolog, ezért a szabályokat olyan módon kell alakítani, hogy értelmetlen legyen ezt tenni. Úgy érzem, hogy ez teljesen jól sikerült, most sokkal jobban megéri egy karakterrel kereskedni, vagy max 2-3-mal, mint 10-zel. 10-zel értelmetlen.
Ha ezt magyarázni kell, hogy miért nem normális dolog egyszerre 10 karakterrel játszani, akkor csak a regisztrációs szabályok pirosbetűs részét tudom említeni, miszerint a játék függőséget okozhat, és ha ezt tapasztalod, akkor érdemes egy kis pihenőt tartani.
Kívülállóként jelentem, hogy a 10 karakterrel való egyidejű játék esetén ez az eset forog fenn.
|
Vagy pont amiatt, hogy ne kelljen napi 12 órát foglalkoznia vele, hanem elég legyen 1, max. 2 órát.
De persze, lehet függőség is. Ok. Akkor pl. Hódító anarchban miért lehet akárhány országod, és ha sok van, akkor miért nincs visszakorlátozva valamivel?? (még mielőtt anarchosok kinyírnának, nem, nem akarom ezt.)
És az nem függőség, hogyha valaki 14 órát tp-zik egy nap??
Vagy az nem függőség, hogy valaki egy tolvaj karakterrel órákig lépdel valaki után, hogy lelopja párszor, mert nem tudja a kerposzton egyszerűen meglopni??
Jó a magyarázat, nem azt mondom, és nem is tudok mit felhozni reagálásképp, csak éppen kicsit ironikus, hogy erre az egy problémára ilyen mértékkel vetíted ki.
És még kiemelném, nem kívülállóként, hogy aki 10 karakterrel játszott, és elvileg a Te teóriád szerint enyhén függő, azt már napok óta nem tudom elérni a játékon belül...Azt hiszem, ez kissé ellent mond a függőségnek.