Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-05-2006, 04:24
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand
mondtam nyiss erre külön fórumot, ott majd megvitathatjuk, hogy mennyire van szüksége tápolásra egy olyan klánnak aki nem csinál semmit csak kaját vesz miközben a katona termelését eladja
és elemsélheted neked honnan van minden oriban pénz, miközben éhezetetsz, és a napi termelésednél többet fedezel fel. a kaját veszed a a katonát elfedezed, a nyerasanyog beípíted.. szerintem inkább neked kéne mesélni miből vannak az orikba a milliáradok..
Ha ezt nem látod akkor nem tudom te hogy játszod ezt a játékot ,de megsúgom ujrázós orik vannak a klánban és onnan van a pénzünk,de ezt te nem mondhatod el a te klánodról és ha már itt tartunk ne viccelődj már a katona eladások a kajátokat nem fedezi nemhogy az építésedet bontásodat meg a lefokozásokat ,plusz még abból a szempontból is érdekes hogy amikor házhiányosak voltatok akkor még kevesebbet képeztetek! Én nem nézlek lámának te miért nézel mindenkit annak?Érdekesnek tartom hogy bár nem keveset fedeztél fel leütésetek után az én anyagi dolgaimat faggatod miközben nálam van ugye kajatermelő és törpe is amit te nem mondhatsz el magadról és ha még hozzáadom hogy még én is ujráztam ezzel az orimmal 2x nem kevés anyagi javakat juttatva a klánnak akkor be kell lássad az én ügyeim tiszták és még ha fáj is ezt be kell majd egyszer ismerned!
Reply With Quote