Thread: eRepublik
View Single Post
Old 07-24-2009, 00:48
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Gratula a rangoz.

Hajrá eMagyarország.
Köszi!
És egy kicsit mesélnék erről, ha nem haragszotok meg, mert nekem nagyon tetszett ahogy alakultak a dolgok.
Először is beléptem a Mataszba, hogy részt tudjak venni közös ütéseken. Egyik nap azon háborogtam, hogy sokan ütnek feleslegesen RW-kben. Aztán másnap láttam a hirdetést, hogy a Hadügyminisztérium embereket keres, akik írnának az RW-kben ütőknek, hogy ne legyenek hülyék és kövessék a hivatalos parancsokat. Hát jelentkeztem. Kb 2 nap múlva, mikor nem volt RW, megkérdeztem rlazolt (a hadügyminisztert), hogy nincs-e valami amit még meg kellene csinálni, most, hogy unatkozunk csak. Erre mondta, hogy de ezt az amcsi orgot meg kéne nézni, hogy mégis hogy állnak pénzzel. Láttam a donate listen, hogy ilyen 1200 goldokat tömnek másik orgokba. Mondta rlazol, hogy annak sürgősen nézzek utána. (És itt volt az első alkalom, mikor pontosan feltérképeztük, hogy mennyi pénzt utalnak ki a tankjaiknak). --- kis ugrás --- Mára már egy több fős csapattal arra figyelünk, hogy az amerikai és spanyol orgok mikor mit csinálnak. Ez kb 20 orgot jelent. 2-3 óránként van friss infónk a pénzmozgásokról, és egy kis utánaszámolással mindig ki lehet találni, hogy éppen mit csináltak...
Idéznék egy-két párbeszédet, amit lehet érdekesnek találtok:
(az első Észak-Korea kapcsán)
én: te figyelj rlazol, Fort Knoxból eltűnt 750 gold, de nincs a donate listen, biztos monetaryztak, de nem jelent meg másik amcsi orgnál sem a pénz
rlazol: érdekes, mindjárt jelentem a PEACE vezetőségénél
...
rlazol: nézzétek meg Észak-Koreát, felmerült a PEACE-ben, hogy esetleg blokkolni akarnak
én: tényleg, 782 goldja van az Észak-Koreai Nemzeti Banknak, arra illene ez.
rlazol: nagyszerű, szólok az oroszoknak

(második a Francia TO kísérlet kapcsán, ami egyébként 4 órával ezelőtti)

ArmandeXavier: nézzétek már meg nincs-e az amerikaiaknál item osztás!
mivanhe (egyik munkatárs): 40 goldot utaltak Josh Frosthoz Fort Knoxból
én: utánanézek mi lehetett
...
én: Jasper Fergusonhoz ment a 40 gold, aki most a franciáknál van
ArmandeXavier: b*ssza meg az pont egy pártalapításhoz elég pénz
én: Parti de Triumphe-nak az elnöke Jasper Ferguson
ArmandeXavier: akkor megvan, hogy honnan akarnak TO-zni, nézzétek meg hány embernek küldtek 4 itemeket és honnan
...
én: USWP PAC: 141 embernek 4 item, egy részük Franciaországban van már.
(Armande Xavier a HunElit Unit vezetője egyébként)

Bocs, ez a nem játszóknak érthetetlen volt, de a játékosok értik biztosan. Nekem nagyon tetszik, ahogy katonai infókat szerzünk az ellenségről, és egy csomó tervüket így előre sikerül kiszűrni
Remélem tetszettek a párbeszédek
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: