Thread: 1A események
View Single Post
Old 07-22-2009, 22:59
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
negatív szajkózás szerintem tanulj meg értelmezni és számold össze, hányszor írtam én ide. Amúgy nem kellene olyanon felháborodnod, ami nem neked szólt.
alapvetően általánosságban irtad az A-ról, és sztem Xepi is tud már elég sok mindent róla, azért jó pár éve játszott/játszik ott ráadásul az elejétől kőveti a témát (érdemes végig olvasni 1x, jókat lehet derülni rajta így utolag) és erre irt egy véleményt, ami sztem hozzá is szólt, mivel az A aktív résztvevője.
Quote:

"Mindenki annyira él vissza a kapcsolati tőkéjével, amennyire saját belátása szerint lehetőség van," <-- szabályzat
bárcsak ez lenne... de igazából A-ban is ugyanaz van mint bárhol máshol, te is tudod, hogy vannak olyan lehetőségek a játékban ami felett kénytelenek szemet hunyni, mert nem tudják bizonyitani, szabályozni, pedig csak a normális játék kárára lehetne (legfőképpen a piaci manöverekre gondolok) ezekkel nincs mit tenni, lelkiismereti dolog mindenkinél... de aki lent kihasználja a kiskapukat az fent úgyanúgy meg fogja tenni.
Quote:
Tudod, én a barátaimtól sosem kérnék semmit, ami esetleg nem odavaló lenne. Ennyit a kapcsolati tőkéről főleg, miután kiléptem volna egy klánból
ez te vagy, és ha ők kérnek tőled???

a legtöbb kisklán nem azért jön létre, mert nem egyeznek az érdekeik és különmennek, éppen ellenkezőleg, mert egy bizonyos szint felett mert nagyon hézagos a klánlista, és igazán csak úgy tudnak haladni, ha szétválnak egy időre. pár orit felkészitenek a harcra, feltöltik lóval, lével és tarcsival, megszerzik a szükséges infókat és kimennek ütni. akarva akaratlanul megvan a komunikáció a 2klán között, mert általában a komolyabb klánoknál a klántársság egy haveri viszonnyal is társul... tulajdonképpen ha szigoruan vesszük a szabályokat, ha te elregéled msn-en egy haverodnak hogy éppen most ütöttek le rólad x hekit B-ben az elfedről, akkor már te is csaltál, mert infót a saját országról is tilos kiadni...

szal A ugyanaz mint lent, aki csal csal, aki infót ad át havernak az itt is, aki utal az itt is, semmivel sem tisztább vagy mocskosabb mint lentebb... csak mivel ez a normál játék csúcsa, így kitüntettebb szerepet élvez mint a többi csopi

Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: