Quote:
Originally Posted by Hex
negatív szajkózás  szerintem tanulj meg értelmezni és számold össze, hányszor írtam én ide. Amúgy nem kellene olyanon felháborodnod, ami nem neked szólt.
|
alapvetően általánosságban irtad az A-ról, és sztem Xepi is tud már elég sok mindent róla, azért jó pár éve játszott/játszik ott

ráadásul az elejétől kőveti a témát (érdemes végig olvasni 1x, jókat lehet derülni rajta így utolag

) és erre irt egy véleményt, ami sztem hozzá is szólt, mivel az A aktív résztvevője.
Quote:
"Mindenki annyira él vissza a kapcsolati tőkéjével, amennyire saját belátása szerint lehetőség van," <-- szabályzat
|
bárcsak ez lenne... de igazából A-ban is ugyanaz van mint bárhol máshol, te is tudod, hogy vannak olyan lehetőségek a játékban ami felett kénytelenek szemet hunyni, mert nem tudják bizonyitani, szabályozni, pedig csak a normális játék kárára lehetne (legfőképpen a piaci manöverekre gondolok) ezekkel nincs mit tenni, lelkiismereti dolog mindenkinél... de aki lent kihasználja a kiskapukat az fent úgyanúgy meg fogja tenni.
Quote:
Tudod, én a barátaimtól sosem kérnék semmit, ami esetleg nem odavaló lenne. Ennyit a kapcsolati tőkéről főleg, miután kiléptem volna egy klánból
|
ez te vagy, és ha ők kérnek tőled???
a legtöbb kisklán nem azért jön létre, mert nem egyeznek az érdekeik és különmennek, éppen ellenkezőleg, mert egy bizonyos szint felett mert nagyon hézagos a klánlista, és igazán csak úgy tudnak haladni, ha szétválnak egy időre. pár orit felkészitenek a harcra, feltöltik lóval, lével és tarcsival, megszerzik a szükséges infókat és kimennek ütni. akarva akaratlanul megvan a komunikáció a 2klán között, mert általában a komolyabb klánoknál a klántársság egy haveri viszonnyal is társul... tulajdonképpen ha szigoruan vesszük a szabályokat, ha te elregéled msn-en egy haverodnak hogy éppen most ütöttek le rólad x hekit B-ben az elfedről, akkor már te is csaltál, mert infót a saját országról is tilos kiadni...
szal A ugyanaz mint lent, aki csal csal, aki infót ad át havernak az itt is, aki utal az itt is, semmivel sem tisztább vagy mocskosabb mint lentebb... csak mivel ez a normál játék csúcsa, így kitüntettebb szerepet élvez mint a többi csopi