Quote:
Originally Posted by Hex
negatív szajkózás  szerintem tanulj meg értelmezni és számold össze, hányszor írtam én ide. Amúgy nem kellene olyanon felháborodnod, ami nem neked szólt.
|
Ez egy örök visszatérő téma, és meglehetősen unalmas hallgatni. Értelmezéssel pedig láthatóan neked vannak problémáid. Ha követed ezt a topicot, akkor érted mit írtam, ha nem,akkor ne próbálj kioktatni. Mellesleg nem felháborodtam, pusztán nem értek egyet a hozzászólásoddal, ezt jeleztem a kezecskével.
Quote:
"Mindenki annyira él vissza a kapcsolati tőkéjével, amennyire saját belátása szerint lehetőség van," <-- szabályzat
|
Nem azt írtam, hogy mennyire élHET vissza vele, hanem hogy mennyire teszi ezt meg. Most tényleg ennyire naív vagy, vagy csak úgy csinálsz?
Quote:
Tudod, én a barátaimtól sosem kérnék semmit, ami esetleg nem odavaló lenne. Ennyit a kapcsolati tőkéről főleg, miután kiléptem volna egy klánból
|
Olvasd el még párszor amit írtam, aztán talán megérted az összefüggéseket. Lehet, hogy pár hét A-s tapasztalat is kell hozzá, én ezt már nem tudom megítélni.