Thread: 1A események
View Single Post
Old 07-22-2009, 22:12
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
negatív szajkózás szerintem tanulj meg értelmezni és számold össze, hányszor írtam én ide. Amúgy nem kellene olyanon felháborodnod, ami nem neked szólt.
Ez egy örök visszatérő téma, és meglehetősen unalmas hallgatni. Értelmezéssel pedig láthatóan neked vannak problémáid. Ha követed ezt a topicot, akkor érted mit írtam, ha nem,akkor ne próbálj kioktatni. Mellesleg nem felháborodtam, pusztán nem értek egyet a hozzászólásoddal, ezt jeleztem a kezecskével.

Quote:
"Mindenki annyira él vissza a kapcsolati tőkéjével, amennyire saját belátása szerint lehetőség van," <-- szabályzat
Nem azt írtam, hogy mennyire élHET vissza vele, hanem hogy mennyire teszi ezt meg. Most tényleg ennyire naív vagy, vagy csak úgy csinálsz?

Quote:
Tudod, én a barátaimtól sosem kérnék semmit, ami esetleg nem odavaló lenne. Ennyit a kapcsolati tőkéről főleg, miután kiléptem volna egy klánból
Olvasd el még párszor amit írtam, aztán talán megérted az összefüggéseket. Lehet, hogy pár hét A-s tapasztalat is kell hozzá, én ezt már nem tudom megítélni.