View Single Post
Old 07-20-2009, 21:26
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Én nem tenném kötelezővé, hanem az "anyajáték" anarchista csoportban való összekapcsolásához tenném hasonlatossá.

Lehetőség van rá, de az elmulasztása nem szabálytalan.
Az első hozzászólásaimban feltűntetett kedvezményekkel ösztönözném az embereket az összekapcsolásra, pusztán azért, mert HASZNOS.
Ha egy láncban vannak a karakterek, átláthatóbb lenne a kis csapatom.

Mondjuk kiírná a nevet, a sorszámot, a szintet alapesetben, VIP tagok esetén pedig a klánt, és annak sorszámát.

Pl:

Gee (#7) [15.] Fehérmágusok (#1)
.:Gee.Force:. (#15) [5.] Fehérmágusok (#1)
Fiktív_karakter1 (#987) [21.] Fiktív_klán1 (#19)
Fiktív_karakter2 (#1028) [3.] -

A fenti láncra csak elég lenne ránézzek, és tudom hány karakterem van, azok mely klánokban vannak, és hányas szintűek. (Illetve direkt beírtam a példába egy klán nélkülit is, amit egy " - " jel szimbolizálna. A példában szereplő 4 karakter VIP tag.)

Helyzetgyakorlat:
Gee (#7) VIP tag.
Tegyük fel, lejár a VIP tagság a 2. karakteremen. Meg szeretném hosszabbítani!
Befizetem, én csak SMS-sel tudok fizetni, ott 14 napot tudok venni.
Elküldöm a megadott számra a "MUD 15" kódot.
A 2. karakterem megkapja a 14 nap VIP-et.
A 3. karakterem kap 7 nap VIP-et.
A 4. karakterem kap 3 nap VIP-et. (A már általam említett lefelé kerekítés miatt, vagy a jelenlegi tizedesjegy elhagyás miatt, mindegy!)

Ha nem kötöm össze őket, semmi hátrány nem ér, ha összekötöm, egy pici bónuszt kapok. Természetesen 3 nap az nem sok, és nyilván ha azzal is akarok VIP tagként játszani, akkor nem az lesz a megoldás, hogy 100 SMS-t küldök a 2. karakterre. Nyilván külön is fogok a 3. és a 4. karakterre is SMS-t küldeni, de akkor is jó érzés lenne egy pici bónusz.

Mivel nem csak VIP tagságot lehet váltani, hanem különféle csomagokat is, ezért adnám a maluszt.
Irreális előnynek ítélném azt, ha a 3. és a 4. karakter is 100%-osan megkapná a bónuszokat, mitn a Hódítóban!
Többször átgondolva is reálisnak tartom a 100% - 50% - 25% megoszlást.

Természetesen ez csak egy ötlet. Hátha így többen fizetnének elő erre-arra a MUD-ban is! Így támogatva a játék életre hívóit, és meghosszabbítva a játék életét! (Ami nekünk, játékosoknak is érdeke!)

Egyébként az SMS küldés működik, eddig 4-et küldtem el összesen. Sőt, vicces, de gyorsabban jóváíródtak a dolgok, mint a Hódítóban a VIP körök. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással!