Quote:
Originally Posted by OnkieJoe
ezeket az értékeket úgy írtam, hogy igazán komolyan nem is gondoltam, de remélem érted a hozzászólás lényegét. Ezeket az értékeket meg lehet kétszerezni (katonák 100.000, tekercsek 10.000, nyersanyagok 5.000), de bizonyos értékeknél többet ne lehessenkitenni se, és elég kínos, hogy éppen sikerült valamit a piacon jó pénzért eladnod, és fegyverre van szükséged, mert akcióra készülsz, de láttál már jobb árakat is, és nem akarod az egészet elkölteni (mondjuk mert kereskedő vagy és kell a kamat), de azt se akarod, hogy ellopják stb.
Remélem sikerült érthetően elmagyarázni
|
Ha benne lenne a sügóban hogy a rablási limit tekinél pl 5000 arany akkor a tekik 95%-a 4999 áron lenne kinn, aki elakarja adni az kiteszi 4998-ra.
Ha nem akarod hogy ellopják tarts több tolit v bankot.
De ebből nekem az jött le, hogy eladsz vmit jó pénzért döl a lé de venni csak olcsón akarsz mert drágán nem bolt neked.
Időzitsd az akciódat akkorra mikor olcsó a cucc, ja addigra nincs ott az ellen?
Pech.
Érdekes itt mindenki biztonsági piacot, biztonságos tekiket stb akar. Arra viszont egyiktek sem gondol miképp lehetne megteremteni magadnak ezeket a feltételeket.
Tudsz olcsó fegyit is tartalékolni csak gondolkodni kell hozzá és előre tervezni, sajna ezt is meg kell tanulni
Ingyen még ittsem adnak semmit, max a szövik meg ha lopsz, rabolsz, de akkor is lehet veszteséged.