Sziasztok!
Az elmúlt bő három hétben (pontosan 604 körben) kipróbáltam az elf egyszemélyes klánt. Célom a top volt. És tervemet siker koronázta. Ez a hsz azoknak szól, akik azt hiszik, hogy egyszemélyesben csak orkkal lehet haladni. 1584 hektárról indultam és 6298-ra érkeztem. Ehhez körül-belül 10 milliárdra volt szükségem és rengeteg időre. Az anyaklán semmiben sem támogatott, kivéve egy egyszeri pénz adást. Ütöttem klánba, egyénibe, ütöttek klánba é egyénibe. Sokat lehet csak azt látták a eseménylistában, hogy pattogok a különböző klánokról, de valahogy mindig tudtam feljebb és feljebb menni. Egy kis statisztika:
Játékidő 1.000 kör 604 kör NEM MEGFELELŐ
Minimális föld 5.525 hektár 6.500 hektár MEGFELEL
Maximális föld 100.000 hektár 6.500 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 0 kör NEM MEGFELELŐ
Saját ország a következő csoportban nem lehet Van NEM MEGFELELŐ
Top szélén állok, ezért néha benne vagyok, néha nem.
2009-06-24 00:38:24Új szövetség alakult: Én vagyok a Mester! Hajolj meg szövetsége
2009-07-03 16:08:45Én vagyok a Mester! Hajolj meg szövetsége (#3721) új neve: I beleive in
32 klánütést indítottam, abból 13 volt sikeres. 9 klánütést indítottak ellenem, abból 4 volt sikeres.
14 egyéni ütést indítottam, abból 9 volt sikeres. 6 egyéni ütést indítottak ellenem, abból 2 volt sikeres.
Vádoltak jksz-el, tevékenységemet titulálták szerencsétlenkedésnek. De én ezekkel nem foglalkoztam. És most büszkén mondhatom mindenkinek: megcsináltam.
Üzenem mindenkinek akik olvassa ezt - vagy bármelyik más- A-s topicot, hogy igen, elffel, egyszemélyes klánban, kevés pénzel is lehet haladni és topba jutni.
|