View Single Post
Old 07-14-2009, 08:33
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Ellenérv saját magammal szemben (is):
15. szintig a topklán (Ati) felveszi a karaktereket, mindenfajta "ellenszolgáltatás" nélkül, így minden eddigi játékosnak adott a lehetősége, hogy topklán tagja legyen. Ezért szerintem egyáltalán nem igazságtalan a klánmedál, semmilyen szinten.
Akár ad ügyességet, akár nem!

Off - Egyébként pedig nemsokára elérem a 15. szintet, úgyhogy új klán után kell majd nézzek, mert Ati ki fog tenni a topklánból - On
Szerintem nem logikus egy éppen jelen lévő állapothoz igazítani, hogy miket adjon a klánmedál. Épp azért, mert 15. szintig lehet ott lenni -hacsak ne jó jellemű a karaktered- előbb-utóbb meg lesznek előzve...De ezt teljesen felesleges nézni, mert egy éppen aktuális állapot nem lehet minta egy tárgy adatainak kidolgozására...

Abban egyetértek amit előtte írtál, én is úgy gondoltam, hogyha már ad minden mást, csak ügyességet nem, akkor ügyességet is adhatna. A lopást meg könnyedén el lehet kerülni. Egyrészt ott a bank. Másrészt a kereskedelmi poszt, harmadrészt 100K fölötti pénzzel ne ácsorogj hosszadalmasan.

Ildi: ennyi erővel vegyük el a többi bónuszt is, mert klánháborúban az ugyan olyat tanuló másik karakter erősebb lesz nálam, és kijön az az állapot amit Te írtál. Tök ugyanazt tanulták. Ha pont ugyan olyan a karaktered, Neked is jogod van a másik klnban lenni és pont ugyanazon bónuszokat megkapni a klánmedál miatt. Ha Te szándékosan kilépsz és / vagy átlépsz máshova, akkor ne legyen már az, hogyha feladod az arany medált, akkor a szándékos döntésed miatt ne adjon ügyességet, nehogy meglopjanak... (Persze, vannak olyan esetek, amikor nem tudtok egy helyen lenni, de ezek nem olyan gyakoriak, és az sem, hogy pont ugyan úgy tanul egymástól teljesen függetlenül a két karakter.)