Mindkettőtöknek igaza van, a differencia picit igazságtalan, Dus szemszögéből nézve jár az ügyesség.
Ildinek is igaza van, a maga szemszögéből, hiszen 2 karakter amelyek ugyanolyan szintűek, ugyanannyit tanultak ügyességre, ne tudja lelopni egymást, előnyben lenne a topklános.
Nade!
mondjuk 2 db 15. szintű karakter ugyanazokkal a fegyverekkel/vértekkel/cuccokal + ugyanazon képességek/képzettségek kitanulása mellett melyik az erősebb? A klán nélküli, vagy a topklántag?
Nekem -igaz, jól tanultam, legalábbis ÉP szempontjából biztos- 14. szinten 244 ÉP-m van. Sok velem hasonló szintű karaktertől hallottam -láttam chat-en- hogy megközelítőleg sincs ennyi ÉP-jük, 120-180 közötti ÉP-ket írtak, miközben a sebzésük sem nagyobb az enyémnél.
Tegnap éjjel -vagy ma hajnalban? már nem emlékszem...- épp arra panaszkodott valaki, hogy a goblinok milyen erősek.
Én meg az összesfajta goblint simán leverem, meg se nyikkan a karakterem.
Az arany klánmedál akkor Ildi logikáját követve úgy igazságtalan, ahogy van, az ügyességen kívül el kéne törölni a többlet élet/erő/mana bónuszát is, hiszen én sokkal erősebb vagyok egy velem egy szinten lévő, hasonlóan képzett harcosnál, akinek nincs klánja.
Ellenérv saját magammal szemben (is):
15. szintig a topklán (Ati) felveszi a karaktereket, mindenfajta "ellenszolgáltatás" nélkül, így minden eddigi játékosnak adott a lehetősége, hogy topklán tagja legyen. Ezért szerintem egyáltalán nem igazságtalan a klánmedál, semmilyen szinten.
Akár ad ügyességet, akár nem!
Off - Egyébként pedig nemsokára elérem a 15. szintet, úgyhogy új klán után kell majd nézzek, mert Ati ki fog tenni a topklánból
- On