07-12-2009, 21:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Válaszoltam rá. Én pontosan arra reagáltam, amit Dus írt...
Ő írt egy képletet, én meg találomra kiválasztottam egy mobot a sok közül, ami az ő képletébe beleillik!
Tehát totál jó volt a kutya példa, ezt fentebb kifejtettem. Olvasd el.
Azt is kifejtettem, hogy felsorolt 9 mobot, amiből 6-ot nem éri meg ölni, 3-at megéri, csak éppen elérhető, hogy ne legyen a világon olyan mob!
Úgyhogy nem értem, neked most épp miért esik jól kötekedni... Egyébként amíg élek, ezt nem fogom megérteni, 2 hetente belémkötsz valamiért, aztán 2 nap múlva abbahagyod. Fogalmam nincs miért csinálod ezt. De nekem ez nagyon kellemetlen.
Totál feleslegesen kötekszel olyanokkal, hogy te nem akartad abbahagyni a Hódítót... Ilyet sehol, soha, senki nem állított. Én biztos nem.
De ez a kijelentésed is szült pár hsz-t, aminek egyetlen következménye az, hogy a lényegi mondanivaló eltűnik a rengeteg felesleges kötekedésben.
A lényeg meg ez:
El lehet érni, hogy a világ egy adott részén ne legyen mob. Szerintem ez NEM JÓ!... Ez volt a lényeg, amiről vért izzadva próbáljátok most már elterelni a szót. És még mindig nem értem, hogy miért teszitek. De nekem mindegy... Én ráérek.
|
Már megbocsáss, de én nem diszlexiáztalak le, és nem kötekszem, ha nem tetszik neked hogy más is ugyanazt öli amit Te akkor arébb állsz, ennyi, én is ezt teszem.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|