View Single Post
Old 07-12-2009, 21:35
Ildee Ildee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Válaszoltam rá. Én pontosan arra reagáltam, amit Dus írt...
Ő írt egy képletet, én meg találomra kiválasztottam egy mobot a sok közül, ami az ő képletébe beleillik!
Tehát totál jó volt a kutya példa, ezt fentebb kifejtettem. Olvasd el.
Azt is kifejtettem, hogy felsorolt 9 mobot, amiből 6-ot nem éri meg ölni, 3-at megéri, csak éppen elérhető, hogy ne legyen a világon olyan mob!

Úgyhogy nem értem, neked most épp miért esik jól kötekedni... Egyébként amíg élek, ezt nem fogom megérteni, 2 hetente belémkötsz valamiért, aztán 2 nap múlva abbahagyod. Fogalmam nincs miért csinálod ezt. De nekem ez nagyon kellemetlen.

Totál feleslegesen kötekszel olyanokkal, hogy te nem akartad abbahagyni a Hódítót... Ilyet sehol, soha, senki nem állított. Én biztos nem.
De ez a kijelentésed is szült pár hsz-t, aminek egyetlen következménye az, hogy a lényegi mondanivaló eltűnik a rengeteg felesleges kötekedésben.

A lényeg meg ez:
El lehet érni, hogy a világ egy adott részén ne legyen mob. Szerintem ez NEM JÓ!... Ez volt a lényeg, amiről vért izzadva próbáljátok most már elterelni a szót. És még mindig nem értem, hogy miért teszitek. De nekem mindegy... Én ráérek.
Már megbocsáss, de én nem diszlexiáztalak le, és nem kötekszem, ha nem tetszik neked hogy más is ugyanazt öli amit Te akkor arébb állsz, ennyi, én is ezt teszem.

---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]