Quote:
Originally Posted by Ildee
Jó másra válaszoltam, bocsánat. De én nem is öltem 14es szinten gilisztát, tehát arra amire mást válaszoltam most ez a válaszom.
Az meg hogy neked mit éri meg ölni, azt a Te dolgod eldönteni, ha nem éri meg gilit ölni, mert odamegyek én is, hát sajnálom, nekem is kell a tp.
A Dussal folytatott vitáddal kapcsolatban meg csak annyit, hogyha én diszlexiás vagyok, mert nem arra válaszoltam amit kérdeztél, akkor Te mi vagy?
|
Válaszoltam rá. Én pontosan arra reagáltam, amit Dus írt...
Ő írt egy képletet, én meg találomra kiválasztottam egy mobot a sok közül, ami az ő képletébe beleillik!
Tehát totál jó volt a kutya példa, ezt fentebb kifejtettem. Olvasd el.
Azt is kifejtettem, hogy felsorolt 9 mobot, amiből 6-ot nem éri meg ölni, 3-at megéri, csak éppen elérhető, hogy ne legyen a világon olyan mob!
Úgyhogy nem értem, neked most épp miért esik jól kötekedni... Egyébként amíg élek, ezt nem fogom megérteni, 2 hetente belémkötsz valamiért, aztán 2 nap múlva abbahagyod. Fogalmam nincs miért csinálod ezt. De nekem ez nagyon kellemetlen.
Totál feleslegesen kötekszel olyanokkal, hogy te nem akartad abbahagyni a Hódítót... Ilyet sehol, soha, senki nem állított. Én biztos nem.
De ez a kijelentésed is szült pár hsz-t, aminek egyetlen következménye az, hogy a lényegi mondanivaló eltűnik a rengeteg felesleges kötekedésben.
A lényeg meg ez:
El lehet érni, hogy a világ egy adott részén ne legyen mob. Szerintem ez NEM JÓ!... Ez volt a lényeg, amiről vért izzadva próbáljátok most már elterelni a szót. És még mindig nem értem, hogy miért teszitek. De nekem mindegy... Én ráérek.