Gee:
A kutyának mi köze van a beírásomhoz??! Semmi...Szóval nem is tudom, hogy reagáljak a Tiedre, mert mindenhova odakevered, aminek smemi köze az aktuális beszélgetéshez.
De azért egy próba:
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
14. szintű vagyok. 90.000 TP kell a következő szinthez.
A giliszta meg a fiatal csatornalakó 91-93 TP-t ad.
Te most komolyan azt mondod, hogy kezdjek el polgárt ölni?
Ami kb 40 TP-t ad?
És amiből nincsenek 10-es meg 15-ös kupacok egy helyen?
És mászkálni kell hozzá sokat (ami időveszteség)?
|
Mintha az lett volna a gond, hogy nem tudsz gilisztát és csatornalakókat ölni, mert más is öli, és nem kapsz tp-t. Akkor most válassz inkább úgy, hogy 6 tp, vagy 40??

És ügyesen kiemeltél 1-et, a 9-ből, amit én írtam. Nem rossz.
Quote:
Elhiszem, hogy kötekedős kedvedben vagy, de azért ilyet ne írjunk már le, mert esetleg valakinek azért megy el a kedve a játéktól, mert 2 hónap lesz neki szintet lépni, ami másnak (vele azonos szintről indulva) 2 nap...
|
Ez aztán az életszerű példa...
Quote:
Vaddisznú, Úrhölgy szintén zenész. minimál TP... 30 körül...
Farkas még jól ad, de azt meg keresni kell, mert a hatalmas főszigeten összevissza mászkálnak.
Na nehogymár találsz farkasból is 15-ös kupacot  
|
Végre, még kemény 3 mob szóba került. Már 4-nél tartunk a 9-ből...Jah, és még annyi, hogy vaddisznó ugyan annyit ad, mint a farkas...De azért jó volt, hogy totál különbséget írtál kettejükről. Sőt, polgár többet ad mindkettőnél, azelőbb keveselted, most meg a keveset mondod jónak. Hmm...
Quote:
Patkányból találhatsz, de még mindig időarányosan kevesebb TP-t szerzel belőle. Jóval kevesebbet!
|
2 csatakör 1 patkány és 55 tp-t ad. Szerintem azért ez nem rossz...
Quote:
Egyébként meg fiatal csatornalakót megállás nélkül tudok (tudnék!!) ölni.
Fizikailag nem találtam annyit, amennyi levisz 0-ra.
|
Mintha benne lett volna a felsorolásomban. Jah, tényleg...És pont ezért.
Quote:
És nem a levitt élet / kapott tp arány számít....
hanem a kapott tp / időegység!
A kutya pl nem visz le ÉP-t nekem, mert nem talál el. ha nagy ritkán mégis, akkor meg 1-et üt. Viszont nem mászkál 10-es kupacban, és 11 TP-t ér.
|
16 tp...
Quote:
Ezzel szemben egy 15-ös Fiatal Csatornalakó csoport simán fellelhető 1 négyzeten, és ugyanúgy nem tudnak megölni, mint a kutya, csak épp darabjáért 93 TP-t kapok.
|
Ellent szeretnél mondani annak amit én írtam, és mégis megerősítesz. Őszintén gratulálok.
Quote:
Originally Posted by Dus
Azt éri meg a legjobban támadni, amit tudsz úgy ölni, hogy közben nem fogy el az ép...És ezen belül a legtöbb tp-t adót...
|
Quote:
Utána meg regenerálódok mondjuk meditálással. A következő csapatot megint leszedálom.
|
Amíg meditálsz, én addig is ölöm őket...Vagyis Te is tudnád ölni őket. Mondjuk az 1-el gyengébbet...És a meditálás is beletartozik az általam írt "képletbe", mert lényegében a sebzések mértékét csökkenti...Mert meggyógyít.
Quote:
(Mellesleg dobnak el zöld italt is, ami nagyon jól gyúgyít, ha sok az ÉP-d.)
És nem kell mászkálni! Egy kockán van belőle sok, egyszerre!
|
A giliszta emberszabású??

A tárgyalt mobok közül, ez adja a legtöbb tp-t alapból, és a Te elméleted szerint, akkor ezt éri meg a legjobban...
Quote:
Időarányosan egyáltalán nem éri meg úrhölgyeket, meg vaddisznókat öldösni...
Adott idő alatt kevesebb TPt szedsz belőlük össze. Hiába sebez kisebbet... Annyival kevesebbet ér, hogy még akkor is megéri többet sebződni, ha 2 csoport leverése között gyúgyulnod kell!
|
Ez lehet, hogy így van, de még mindig jobb, mint a 6 tp-d. És elviselhetően lehet vele fejlődni...Erről beszéltünk most...
Quote:
Kevesebb idő alatt jön össze több TP.
(meg kevésbbé idegtépő.... nem szívesen ölnék le 10.000 kutyát......... azért az egy kicsit durva szám, szerintem. ezzel szemben gilisztából mondjuk elég lenne 1.000 is. az se kevés, de nem őszülök bele...)
|
Áhh, csak amikor 10 percet vársz, hogy újra spawnoljon a giliszta, aztán meg kapsz 1 tp-t, mert véletlen arra tévedt Ildi. Dehogy őszülsz bele, ilyet sosem tennél. Még csak picit sem elnél ideges...