Quote:
Originally Posted by Dus
Azért azt megsúghatná nekem is valaki, hogyha átmegyek máshova tp-zni, akkor hogy száll rám a nagyobb kari. (Értelemszerűen nem 1 mezővel megyek arrébb)
Ez ugye most nem komoly?? 
10.-15. karakterrel vígan lehet ölni a következő mobokat, elég jó tp-ért:
- Vaddisznó
- Úrhölgy
- Polgár
- Farkas
- Patkány
- Kígyó
- Hajléktalan
(- Fiatal csatornalakó és giliszta)
Mindegyikből piszok sok van a játékban. Nálam pl. valahogy sosem volt olyan, hogy ne találtam volna 10-20 mp alatt egy 10-es csomag kígyót vagy patkányt, ahol senki sem állt! De persze, lehet rá példa, de akkor is van bőven mit ölni...Csak tudni kell, mit kell.
Remélem ezt sem írtad komolyan.
A levitt élet / kapott tp arány számít. Azt éri meg a legjobban támadni, amit tudsz úgy ölni, hogy közben nem fogy el az ép...És ezen belül a legtöbb tp-t adót...Bár ez erősen összefügg a Te képleteddel, de ez akkor is jobb.
//Ez inkább kötözködés volt, bocsi, kicsit most ilyen hangulatom van...//
A nagyobb karaktert meg gond nélkül le lehet rázni...Mivel -ha csak nem maradtam le nagyon valamiről- nem tudja, hogy Te merre mentél. 
|
14. szintű vagyok. 90.000 TP kell a következő szinthez.
A giliszta meg a fiatal csatornalakó 91-93 TP-t ad.
Te most komolyan azt mondod, hogy kezdjek el polgárt ölni?
Ami kb 40 TP-t ad?
És amiből nincsenek 10-es meg 15-ös kupacok egy helyen?
És mászkálni kell hozzá sokat (ami időveszteség)?
Elhiszem, hogy kötekedős kedvedben vagy, de azért ilyet ne írjunk már le, mert esetleg valakinek azért megy el a kedve a játéktól, mert 2 hónap lesz neki szintet lépni, ami másnak (vele azonos szintről indulva) 2 nap...
Vaddisznú, Úrhölgy szintén zenész. minimál TP... 30 körül...
Farkas még jól ad, de azt meg keresni kell, mert a hatalmas főszigeten összevissza mászkálnak.
Na nehogymár találsz farkasból is 15-ös kupacot

Patkányból találhatsz, de még mindig időarányosan kevesebb TP-t szerzel belőle. Jóval kevesebbet!
Egyébként meg fiatal csatornalakót megállás nélkül tudok (tudnék!!) ölni.
Fizikailag nem találtam annyit, amennyi levisz 0-ra.
És nem a levitt élet / kapott tp arány számít....
hanem a kapott tp / időegység!
A kutya pl nem visz le ÉP-t nekem, mert nem talál el. ha nagy ritkán mégis, akkor meg 1-et üt. Viszont nem mászkál 10-es kupacban, és 11 TP-t ér.
Ezzel szemben egy 15-ös Fiatal Csatornalakó csoport simán fellelhető 1 négyzeten, és ugyanúgy nem tudnak megölni, mint a kutya, csak épp darabjáért 93 TP-t kapok.
Utána meg regenerálódok mondjuk meditálással. A következő csapatot megint leszedálom.
(Mellesleg dobnak el zöld italt is, ami nagyon jól gyúgyít, ha sok az ÉP-d.)
És nem kell mászkálni! Egy kockán van belőle sok, egyszerre!
Időarányosan egyáltalán nem éri meg úrhölgyeket, meg vaddisznókat öldösni...
Adott idő alatt kevesebb TPt szedsz belőlük össze. Hiába sebez kisebbet... Annyival kevesebbet ér, hogy még akkor is megéri többet sebződni, ha 2 csoport leverése között gyúgyulnod kell!
Kevesebb idő alatt jön össze több TP.
(meg kevésbbé idegtépő.... nem szívesen ölnék le 10.000 kutyát......... azért az egy kicsit durva szám, szerintem. ezzel szemben gilisztából mondjuk elég lenne 1.000 is. az se kevés, de nem őszülök bele...)