View Single Post
Old 07-12-2009, 16:23
Rynok Rynok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Új varázslat ötlet:

Aurapajzs

Működése hasonló a térpajzshoz, ami a mobokat gátolja meg, hogy odajöjjenek, ahol én vagyok, viszont a játékosok odajöhetnek.

Ez azért probléma, mert mondjuk egy 10. szintű karakter fejlődni kíván, odajön egy 20. szintű, és 20 másodperc alatt leöli az összes mobot (pl Giliszta) az adott négyzeten, így direkt nehezítve a többiek dogát, hogy a TP versenyben felvegyék a harcot a nagyokkal.

Nincs annál idegesítőbb, amikor fejlődni akarok, és "rámszáll" egy nagyobb szintű karakter, aki követ, és mindent megtámad, amit én, és emiatt én nem kapok TP-t....

magyarul ellehetetleníti a fejlődésemet, szánt szándékkal.

Ezt kiküszöbölhetné az Aurapajzs, ami a játékosok ellen működne. Tehát az adott négyzetre mob beléphet, de játékos nem!
Az alapötlet nem lenne rossz, de ha pl. a csatornában magára rakja valaki, amellett nem lehetne elmenni, tehát lezárható lenne az egész csatorna, vagy a kerposzt előtt lévő úton varázsolva nem lehetne megközelíteni a piacot szekérrel. Úgy módosítanám, hogy odajöhetnének a JK-k, de nem harcolhatnának ugyanazon a mezőn a mobokkal.

Last edited by Rynok; 07-12-2009 at 16:31..
The Following User Says Thank You to Rynok For This Useful Post: