Indok:
Egyre nehezebb fejlődni, mert pontosan a 10-15. szint közötti karakterek számára nincs mit leölni!
Ezen a szinten a Giliszta, a Hajléktalan, és a Fiatal Csatornalakó az, ami a legjobban "megéri". (tehát leverési idő / kapott TP arányuk ezeknek a legjobbak!)
Mivel 100k TP fölött rohamosan csökken a mobokra kapott tapasztalati pont, ezért a fentieknél gyengébb mobokat nem éri meg leverni, mert annyira kevés TP-t kapsz érte, hogy szinte képtelenség fejlődni.
A fentieknél erősebb ellenfelek viszont (még klánmedál, és meditáció birtokában is!!) nagyon-nagyon hamar leszedik az ÉP-det, így meg kell állnod, várva, hogy az automatikus töldődés következtében felmenjenek az értékeid, és harcolhass újra.
A probléma nem a születési idő rövidségével, vagy a maximális mobszámmal van!
Azzal van a gond, hogy tulajdonképpen - mint kiderült - 10-20. szint között itt tobzódik mindenki, és tulajdonképpen egymás elől pillanatok alatt leölünk mindent, szerintem 20 perc alatt üresre lehet pucolni a csatornát, úgy ahogy van!
Javaslat:
A jelenlegi születési rátát meghagyva alapnak, egy aktivitási módosítót képzeltem el, ami 50 aktív - tehát aktuálisan bejelentkezett - felhasználónként szorzószámot biztosít a 3 legjobban "fogyó" mobra.
Pl 5%-os születési ráta bónuszt.
Tehát mondjuk ha a 3 leggyakrabban levert mob a Medve, Giliszta, Fiatal Csatornalakó, akkor ez a 3 mob 5%-kal gyorsabban szülessen újra, amennyiben 50 felhasználónál több van belépve!
100 felhasználó 10% bónusz
200 felhasználó 15% bónusz
400 felhasználó 20% bónusz
800 felhasználó 25% bónusz
1000 felhasználó 30% bónusz
--és itt állandósulna, minden további 1000 aktív user +10%--
2000 felhasználó 40%, 3000 felhasználó 50%, és így tovább....
Nem durva bónusz, de sokat segítene, nem "szemetelődne" tele az egész térkép mobokkal, mivel -ha jól értettem- van minden mobnak maximális száma, ami a térképen lehet. Amennyiben ez a határszám elérésre kerül, nem születik új mob, amíg legalább 1-et meg nem ölünk közülük.
|