Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ha jól tudom, ez az érték állandóan változik... + nem lehet előre tudni, mennyi lesz annak a bizonyos árúnak az átlagára az elkövetkezendő nap alatt.  lehet, hogy megveszik akkor is, ha 3*-os áron teszed ki, lehet, hogy elviszik úgy is, ha másfélszeres áron teszed ki. ha figyeled a piacot, fogod látni, hogyan váltakoznak az árak.
ebben a topicban az volt az eredeti felvetés, hogy növeljük a limitet.
az 50k-s max ár még elmegy (úgy-e az van most is).
az 5000-es tekiár meg alacsony. a Q-ban ennél többe kerül a teki, mert senki sem termel. mióta Hódozok, a tegnap láttam először egy 500+-os létszámú csoportban, hogy nincs tolvajlási tekercs. a 2500-as max ár meg túlzás. a törpék általában a nyersanyagból élnek, és 2500-as nyersiárért már nem nagyon éri meg törpézni. főleg, hogy a tekilopások miatt eléggé sebezhetőek.
|
ezeket az értékeket úgy írtam, hogy igazán komolyan nem is gondoltam, de remélem érted a hozzászólás lényegét. Ezeket az értékeket meg lehet kétszerezni (katonák 100.000, tekercsek 10.000, nyersanyagok 5.000), de bizonyos értékeknél többet ne lehessenkitenni se, és elég kínos, hogy éppen sikerült valamit a piacon jó pénzért eladnod, és fegyverre van szükséged, mert akcióra készülsz, de láttál már jobb árakat is, és nem akarod az egészet elkölteni (mondjuk mert kereskedő vagy és kell a kamat), de azt se akarod, hogy ellopják stb.
Remélem sikerült érthetően elmagyarázni