View Single Post
Old 06-02-2006, 19:31
OnkieJoe
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Milán™
Ezt úgy érti szerintem hogy annak a 10%-át 20körönként ami az oriban van.Mer ha nincs szabad irnok akkor tekercset írnak vagy nincs könyvtárad és ha tekercset írnak akkor meg hogy kapna az ország a még el nem készült tekercsekből 10%-ot?ez hülye ötlet szerintem.

1db tekercsel mit érsz?
Sok kicsi sokra megy Úgy gondoltam, hogy pl. van 20 könyvtárad, azaz 2.000 tekercset írhatsz egyszerre. Ha viszont van szövetségesed, a súgóban megemlíti, hogy átmásolják neki az írnokok a neked meglévő tekercsek 10%-át. De azt nem írja a súgó, amit én csak sejtek, hogy csak akkor másolnak, ha tudnak (mert hiába van 2.000 írnokod, nem írhatsz egyszerre 3.000 tekercset, így nem tudnak másolni sem.) Úgy módosítanám, hogy a Tudomány oldalon azokat az írnokokat látod, akik neked dolgoznak. Ha meg épp nincs szövetségesed, akkor a maradék írnok, aki elvileg a nem létező szövetségesnek másol, a meglévő tekercseid amortizálódását próbálják visszaszorítani (huh, remélem érthetően írtam le). 20 kör meg azért, mert az egy fix időpont, és így tudod számolni, hohy xy-nak van 13.000 mágiai tekercse, akkor 20 kör múlva TE kapsz 1.300-at. Az üzenet meg nem könnyítés a játékon, hanem nehezítés, és szerintem érdemes beletenni, így is érdekesebbé téve a játékot. Amúgy ezeket az öteleteket csak úgy írtam, de szerintem nem rosszak, de szerintem nuku esélyem van arra, hogy viszontlássam a játékban.