Gera Zoltánnak saját bevallása szerint nem sok öröme volt első Fulhamben eltöltött szezonjában. A magyar légiós az egyik angol lapnak elmondta, sokkal jobb szezonra számított és néha még az is megfordult a fejében, vajon jól döntött-e, amikor Londonba szerződött, jövőre azonban bebizonyítaná, nem véletlenül hívják Magic Magyarnak.
- Jobb szezonra számítottam. Voltak pillanatok, amikor megkérdeztem magamtól, vajon jól döntöttem-e? Egy éve rengetegen megkérdezték tőlem, miért éppen a Fulhamet választom. Akkor azt válaszoltam, mert itt nem lesznek kiesési gondok, nem úgy, mint a West Bromnál. Az első szezonomban viszont nem sok örömöm volt, de nem bántam meg, hogy ide jöttem. Jövőre egy sokkal jobb szezont szeretnék futni. Rengeteg mérkőzés vár ránk, már csak az Európa Liga miatt is, és ez remek alkalom számomra, hogy megmutassam, sokkal jobban is tudok teljesíteni - fogalmazott Gera az egyik angol lapnak.
Az Ausztráliában edzőtáborozó Fulham eközben lejátszotta első felkészülési mérkőzését is, melyen 2-1-es vereséget szenvedett a Gold Coast Unitedtől. A mérkőzésen Gera kezdőként kapott lehetőséget és több csapattársához hasonlóan egy félidőt töltött a pályán.
|