View Single Post
Old 06-02-2006, 16:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
szerintem sem kellene feljogosítsa a nagyobb orit, hogy többet fedezhessen, csak az, hogy rengéssel meg gyújtással több épületet veszít el... ezen kivül, ha nagyobb az ori, nagyobb a bevétele, és így több katonát tud venni a piacról.
én támogatom azt az ötletet, hogy minél nagyobb az ori, annál kevesebbet fedezhessen csak a képzésből (persze az ország területéhez mérten kevesebbet).

Nem az jogosítja fel, hogy többet gyujtanak ember!
Ez csak egy példa arra, hogy a több bevétel amivel rendelkezik mire is mehet el! Másrészről csak akkor van több bevétele ha NEM FEDEZ FEL és eladja a képzését! Urak lássatok már ki a picike orik határai mögül!

Anno nekem 1 heki felfedezése 8700 katona volt és feleakkora orim volt mint most! Az NAPI 1,5 HEKI volt akkor!!! Bocsi Fegya, hogy nem rajongok az 5letedért még akkor sem ha nekem special mindegy már szinte. De ha egyszer értelmetlen akkor minek? Csak azt érjük el vele, hogy még késöbb "rázódik össze" a pontlista. Wand javaslata az jónak tűnik, ha már mindenképp "drágítani" akarjuk a felfedezést. Viszont az ugye drágítja majd 200 hekitől kezdve
Reply With Quote