Quote:
Originally Posted by wand
van rá egy egész egyszerű megoldás némileg módosíthatnánk a felfedezési szabályokat
tehát:
az ELSŐ 3000 hektár felfedezése kerüljön 225 katonába
és innentől kezdjen emelkedni pl 3000 hekinként 200 katonával.
tehát egy ori bárhol is van ha csak 1000 hektárt fedezett eddig fel, akkor még 2000 hekit fedezhet olcsón.
azaz ha tényleg csak 20-30k pontos áthidalásokra kell neki ezt bármikor megteheti.
ha ennél többet fedez akkor az első 5000 heki felfedezése még nem túl drága
viszont a pl 10.000. hektár felfedezése már 825 katonába kerülne..
így a játékon belül mindenki eldöntheti, hogy mikor akarja kihasználni az olcsó felfedezést és mikor szerez inkább harccal földet, és aki meg full végig fedezni akar az is megteheti, csak jóval lasabban jut fel mint most és többe is kerül.
szerintem egész jó 5let  vélemények?
|
Sztem is jó 5let. De ettől még mindig nem értem mi a gond a mostani felfedezési szabályokkal
Fegya:
Mi baj azzal ha a nagy ori nagyobbat fedez fel? Mond el a hátrányát mondjuk a TE országodra levetítve. Ő is végigment azon az úton ahol Te csak most jársz. ÉS neki is ugyanannyi időbe került mint neked. Neki is neked is egyre több lesz amit haladsz 20 kör alatt, DE CSAK egy ideig. AKKOR LENNE IGAZAD! HA KORLÁTLANUL LEHETNE FELFEDEZNI!
Mégvalami...
A harcban szerzett föld mennyisége is nagyobb a nagyobb oriknak. Ez nem zavar? Így elméletben sosem tudod utolérni a nagyobbat ha mindig egyformán üttök