07-08-2009, 11:46

| 

| 

Member 

| 
			  | 

Activity: 0% 
	Longevity: 96% 

| 

| 

Quote: 

Originally Posted by  tulip

Igaz, már elég régi a kérdés, de már tudok rá válaszolni.   
A NetBeans-t Java-hoz találták ki fejlesztő környezetnek és teljesen szabadon használható és úgy tudom, van Linux alá is és a 6.5-ös változattól kezdve C++-ra is használható. 

Azt találtam a Google-ban, hogy Windows alá vannak jobbak is, nem érdemes a NetBeans-t használni. De mivel Java-hoz és C++-hoz is kéne és Java-hoz ez már fent van, jó lenne beállítani C++-hoz is. Még mindig a Borland 5.5-ös fordítóját használom, ezt viszont nem sikerült a NetBeans-el összekombinálni. Tudna valaki segíteni abban, hogy Windows alá milyen ingyenes, C++ fordítót érdemes letölteni és hogyan kell beállítani, hogy a NetBeans-el együtt működjön?

Aért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert nem vagyok programozó, nem is tanultam programozni, viszont a munkámhoz szükséges a programozás, mert a munkahely a programfejlesztőknek milliókat fizet egy-egy használhatatlan apró fejlesztésért, a keret el is fogyott, így meg nem lehet dolgozni.  

| 

Köszönöm a segítséget. Bár már ráálltam az mcedit + g++ kombinációra, de majd kipróbálom.  

csokis-keksz (#410152) 
tiramisu (#394553)

|