07-08-2009, 10:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Igaz, már elég régi a kérdés, de már tudok rá válaszolni. 
A NetBeans-t Java-hoz találták ki fejlesztő környezetnek és teljesen szabadon használható és úgy tudom, van Linux alá is és a 6.5-ös változattól kezdve C++-ra is használható.
Azt találtam a Google-ban, hogy Windows alá vannak jobbak is, nem érdemes a NetBeans-t használni. De mivel Java-hoz és C++-hoz is kéne és Java-hoz ez már fent van, jó lenne beállítani C++-hoz is. Még mindig a Borland 5.5-ös fordítóját használom, ezt viszont nem sikerült a NetBeans-el összekombinálni. Tudna valaki segíteni abban, hogy Windows alá milyen ingyenes, C++ fordítót érdemes letölteni és hogyan kell beállítani, hogy a NetBeans-el együtt működjön?
Aért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert nem vagyok programozó, nem is tanultam programozni, viszont a munkámhoz szükséges a programozás, mert a munkahely a programfejlesztőknek milliókat fizet egy-egy használhatatlan apró fejlesztésért, a keret el is fogyott, így meg nem lehet dolgozni.
|
Köszönöm a segítséget. Bár már ráálltam az mcedit + g++ kombinációra, de majd kipróbálom.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|