View Single Post
Old 06-01-2006, 16:50
karesz6 karesz6 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Penya
Törpe hadinak nagyon jó, jelenleg is van egy ilyen orim. 50% lakásbónusz, 40% haditeki mi kell még? A tekizés elég gáz tud lenni de vissza lehet venni seperc alatt ez igaz. Felsőbb szinteken sztem van olyan jó mint egy óriás vagy egy gnóm, ha már ellőtted a tartalékod és nincs miből építkezni gáz tud lenni a rengés vagy a puszti, míg egy törpével ilyen gond nincs. Valaki említette már nem tom h ki ő is törpe hadis épp, elárulná h h tárolja a pénzét, ami felesleges, úgy értem gondolom több száz (vagy ezer ) millát nem tárol bent az oriban.
Én egyszer rúnákban rejtettem el vagy 200 millát ha jól emlékszem. (bár ez rég volt.) Törpeként sokat loptak de runát még sosem. és elég gyorsan vissza is tudtam hozni belőle a pénzem. (kb 2 kör piac alatt( értem ez alatt 2 nap)) 100 milka visszajött. Csak aztán kimaxolodtam és felment a runákban tárolt pén 300 milka körülig aztán hirtelen minden indok nélkül eltüntek a runáim. (kb 70%) pedig nem loptak nem támadtak semmi sem történt. :-( Nem tudom miért. Mostanában pedig ha épp gép előtt vagyok és nagy készletem van valamiből és látom hogy elkezdenek lopni egyszerüen csak kidobom a cuccot a piacra aztán visszavásárolom idővel ha kell. :-D Igy szerencsésebb esetben egész nap orin kvül lehet tartani árut
Reply With Quote