View Single Post
Old 06-01-2006, 11:03
Méri
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Sziasztok!

Én a következőre szavaznék: "Legyen 2 kör között (mondjuk félkor) mégegy klánpontlista rendezés."

Mégpedig azért, mert: így egyrészt továbbra is teljesen kiszámítható marad a pontlista frissítés, nem fog egyetlen klán sem hirtelen a semmiből "előtűnni".
másrészt így a megtámadott klánnak is van esélye fél órával később ráállni a támadóra és csatát indítani. (bár a 2körre kerülést nagyon könnyen ki lehet védeni a támadónak, ez tény)
harmadrészt, így a támadó és a visszatámadó serege is egyaránt 3körig van összesen úton, miközben (elvileg) mindkét klán pontja fog változni (beverik). így azért nehéz egy harmadik klánnak közbeszólni, bár egyénileg egyáltalán nem lehetetlen.

Ez a megoldás nem tökéletes, de a felsoroltak közül a legjobb szerintem. Ha így marad ahogy van, az nem jó. A 10 másodperces szünettel az a baj, hogy így a visszatámadó 4 teljes körre küldi ki a seregét, nagy az esély, hogy egyéniben, de még akár klánban is nevetve beverjék közben.
A manuális frissítés pedig szerintem a lehető legrosszabb. Ki lett már fejtve miért van annak a legnagyobb esélye, hogy a támadni hajlandó klán bukni fog végül. Nomeg, nem utolsó sorban: ez egy stratégiai játék, és mint ilyen egyrészt a kiszámíthatóságon is alapszik. A manuális frissítéssel ez megszűnik.