View Single Post
Old 06-01-2006, 09:26
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Ezzel az erővel akár azt is mondhatnád, betonozzuk be a pontlistát az indulási sorrend szerint...

Elég szomorú ha ezt olvasod ki belőle
Mégegyszer:
HA ELTEKINTÜNK ATTÓL HOGY:
1. bevernek
2. te versz be valakit
3. megtápol a klánod
4. milyen ügyesen piacolsz

és még ki tudja, de ezek a legfontosabbak

akkor az említett két ország közül annyival ér fel hamarabb az egyik amennyivel hamarabb kezdte a játékot. Ez volt a mondanivalóm lényege. Ha te ügyesebben piacolsz vagy megtápol a klánod, vagy beversz valakit vagy téged vernek be ez mind-mind befolyásolja az előrejutásodat. De magával a felfedezés rendszerével nem értem mi a gondotok... Mindenkinek ugyanaz a lehetőség adott. Kisori nagyori mindegy. Mindenkinek végig kell mennie a pontlistán. Ha ügyesebb vagy mint más akkor nem is kell felfedezni.

Így is sokan nyavajogtak régebben, hogy 1000 kör alatt szétunják az életüket miért nem lehet hamarabb fellépni amikor 500 kör alatt is megvannak a feltételek... Most még ezzel a felfedezési limittel is korlátozzuk le a növekedés ütemét annál aki esetleg tudna nőni?

Egyébként nekem mindegy felőlem lehet akár korlátozni is a felfedezést csak nem értem miért lenne az jó bárkinek? Ha megindokoljátok ész érvekkel akkor biztosan be fogom látni. De most még nem látom, hogy ettől miért lenne jobb bárkinek is.
Reply With Quote