Quote:
Originally Posted by Von
Gee, nekem nincs kedvem, de légyszíves keress már hasonló dolgokat a Bibliában is, mert esküdni mernék, hogy vannak. A 2-3000 éves könyvek már csak ilyenek...
|
A Biblia papír alapon van meg, a Talmud meg digitálisan... Így kissé egyszerűbb bemásolni, mint átolvasni egy 2000 oldalas Bibliát. (Amire pár perc alatt nem vagyok képes.)
A lényeg az volt, hogy Xeper kijelentette, hogy ilyen utalások nincsenek is.
De vannak. Van, hogy egy vallás kimondja, ki ember, és ki nem. (persze a saját szemszögéből... ez nem befolyásolja, hogy valójában minden embernek született egyed ember...)
Egyébként megtisztelnél, ha keresnél a Bibliában akár ehhez hasonló szöveget is, merthogy én nem tudok arról, hogy ilyen gyalázatos, mocskos módon írna a Biblia bárkiről is.... Még arról sem ír hasonlót sem, aki Jézust keretszhalálra ítélte. A zsidók meg mindnekire (rád is!) azt mondják, hogy állat vagy, nem ember, a magzatod/spermád barommag, és ha meghalsz, még holtadban si tisztátalan leszel.
(Később taglalja azt is, hogy nagyon is illik leköpni a gójok (nem-zsidók) sírját...)
Garantálom, hogy egyetlen más vallásban sincs ilyen mértékű fajgyűlölet, mint az érintettben...