Thread: Harcosok
View Single Post
Old 07-01-2009, 00:23
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Na ezzel van bajom. Sehol nincs megemlítve, hogy az adott Isten milyen embert teremtett. Minden további gondolat csúsztatás.
Nincs megemlítve? Szerintem meg van. A Bibliát és a Talmudot át tudom futni helyben... De kapásból arra tippelek, hogy le van írva.
És egyikben sincs szó fekete bőrű emberről. Egy darabról sem. A teremtés környékén meg aztán pláne abszolút semmi.

De ez fordítva is így van, nem hiszem hogy egy középafrikai néger törzs vallásában a fehér ember megjelent, mert kb az életükbe nem láttak olyat, nme is tudják, hogy létezik.
Erre bizonyíték a fehér ember vándorlása során átélt tapasztalatok, amik azt mutatták, hogy a fehér embert vagy le akarták vadászni, mert nem tudták mi az, vagy istenként tisztelték, mert nem tudták mi az...

Nincs csúsztatás. Utoljára írom le, hogy mindez arra bizonyíték, hogy a vallás semmilyen körülmények között nem alkalmas arra, hogy valakiről eldöntsük ember-e vagy sem.
Az, hogy te - vagy bárki más- ebből azt szűri le, hogy a cigányok nem emberek... Az a saját szíve joga, engem ne keverjen bele. Mert én ilyet nem írtam.

Azt viszont megemlítem, hogy erkölcsileg lehet embertelenül viselkedni, amit az érintett rassz előszeretettel meg is tesz. Erkölcsileg én sem tartom őket emberinek. De attól még genetikailag azok. Ezt senki el nem vitathatja. A vallásnak meg ehhez nem sok köze van. (Kivéve egy vallást, ami konkrétan leírja, hogy kik tekintendők embernek, és kik nem! Tehát nem tudom miért állítasz olyat, hogy egyetlen vallás sem tér ki erre. De igen. Kitér. Idézzek belőle?)
Reply With Quote