Quote:
Originally Posted by Remedy
Meg van egy kerdesem. Hogy is viszed fel azt a 40 milliardnyi penzt? Dobaloztok itt a szamokkal, anelkul hogy belegondolnatok... 
|
Így van, dobálózok a számokkal, nem tudom mi a bajod vele, hiszen a mondandóm lényege, ha nem akarod direkt félreérteni, akkor látod, hogy nem a 40 mrd mint konkrét összeg, hanem a '4 mrd-nál jóval több pénz'

De... (folyt. lentebb)
Quote:
A B csoport 99,9%-anak nincs 4 milliardnyi runaja. De lehet senkinek se.
Tekercs felejtos.... Egyseget meg ketlem hogy bekepzel be 40 milliardert. 
|
Egységet nem képzek be 40 mrd-ért, de megnézve a mostani A-s és B-s árakat (hangsúly a mostanin), "simán" lehet 40 yardot is felvinni.
Tekercs nem nagyságrenddel olcsóbb A-ban, hanem 2-5-ször, fajtától függően, azaz rúna/képzés/tekercs kombóban nem kell, hogy sokkal több pénzed legyen B-ben, mint amennyit A-ban fog érni. Természetesen nagyon sok pénzről van szó, de ha 20 mrd-t írok, akkor szerintem már könnyebben megoldható. És 20 yard is sokkal több, mint az említett 4.
Quote:
(Amugy meg ha se nyers se kaja nincs epp a piacon, nem futsz te sehova... max szabira  )
|
Ez pedig tény, de azért többnyire nem reális, hogy nincs az A piacán se kaja se nyers.
ui: Persze ha mindig mindehol mindeki azt lesi, hogy ezt hogy akadályozzák meg, akkor nem lehet megcsinálni és tényleg irreális, de ha ettől eltekintesz, akkor nem irreális a dolog. Szerintem.