Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Bevallom férfiasan sose szerettem olyan hajléktalannak aki piára költené a pénzem vagy olyannak aki " egy kis pénzt kenyérre" felkiáltással kéreget és mikor adok neki egy szendvicset skkor majd hogy nem pofán köp, de persze van a másik véglet is múltkor barátnőmmel sétáltunk bent 10. kerbe Kőbányán és barátnőm meglátott egy hajléktalant aki csikkezett megsajnálta és odament adott neki 2 szál cigit aztán leültünk egy picit beszélgetni és láttuk mhogy a hajléktalan úr a csapból enged magának vizet egy üvegbe. Ekkor arra az elhatározásra juttotunk hogy veszünk neki ennivalót bementünk a boltba vettünk egy kiló kenyeret meg 30 deka párizsit. Aztán utána mentünk oda adtuk neki és majdnem sírva fakadt de nagyon hálálkodott. Na én az ilyen embernek fogok ezután is csak pénzt vagy bármi mást adni (jah és mellékesen éppen a templomba tartott  )
Szóval két véglet van a hajléktalanoknál is... Volt hogy bevásárló központ parkolójában odjött a hajléktalan kunyerálni, édesapám mondta neki hogy figyeljen ad neki munkát és kap egy személyzeti lakást csak dolgozni kell... embert én úgy még nem láttam eltűnni
|
Persze ebben is igazad van engem is halálra dicsér állandóan egy azaz egy közülük.
És gazdag közül sem lesz mindenki szent.
De ha te úgy érzed,hogy általánosságban ha rágondolsz egy hajléktalanra és ugyanazt a gondolatot váltja ki,mint egy általánosságban vett pincér akkor Ámen , de nekem nem...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|