Quote:
Originally Posted by Harcosok
Aki viszont úgy éli az életét,hogy a havi 500ezer/fő fölötti családokat ugyanúgy becsüli,mint a hajléktalant ugyanúgy áll szoba vele. Ugyanazt felelne ugyanarra a kérdésre azokkal szívesen találkoznék , mert én még olyan embert nem láttam.(természetesen vegyük mind2 személyt ismeretlennek)
Írni lehet fűt meg fát a tettek beszélnek igazán. Aki úgy éli életét én annak komolyan gratulálok, nem vetem meg azt tisztelendő szerintem, de komolyan írja be ide nyugodtan aki így él.
|
Tsobi valahogy bírált jó pár ember és kezez itt nekem érte, de valahogy senki se válaszolt erre. A sok tématerelés az ment de erről csönd...
talán nem véletlen,hogy nem találkoztam még itt sem ilyen emberrel.
Talán nem véletlen,hogy ezért a nézetemért is beszólnak és senki se meri írni,hogy igen igen igen igen így élek... Igen igen
És aki a max.-al máshogy bánik,mint a min.-nel ott már köztes besorolás is van.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 06-30-2009 at 07:55..
|