Lipcsei Péter újabb három évig a Ferencvárosé. Ennek apropóján nyilatkozott a csapatkapitány a 100% Fradinak. Ebből az interjúból olvashattok most részleteket.
- Óriási kihívást jelentett számomra, hogy egy nyolchónapos kihagyást követően vissza tudjak térni a pályára, és nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült. Nem volt egy egyszerű feladat, de most már túlvagyok rajta. Ezen kívül nagyon fontos, hogy újra az NB I-ben szerepelhessek, ha már három éven át dolgoztam ennek érdekében.
Azt hiszem, hogy négy-öt minőségi légiós szerződtetésével komoly terveket szövögethetünk. Olyan játékosokat lenne jó megszerezni, mint például tavaly nyáron Ferenczi István. Meg kell mondanom, hogy nagyon kellemesen csalódtam benne. Nem ismertem előtte, csak egymás ellen fociztunk, ezután az egy év után viszont emberként és játékostársként is csak a legjobbakat tudom elmondani róla. Nagyon rendes srác, és a 39 találat önmagáért beszél, óriási dolog bármilyen bajnokságban ilyen számban termelni a gólokat. Emellett jó minta a fiataloknak is: edzéseken példamutató munkát végez.
|