Thread: Harcosok
View Single Post
Old 06-29-2009, 18:12
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Na azért Harcosok vegyünk egy pincért 30 éve van a szakmába napi 12 órában dolgozik és mellette családja van és rendes élete nem iszik nem dohányzik . És te nem ismernéd el a munkásságát ?

De gondolom a pincér hadsereg az itt én lennék vállalom
Aki most van ott 30éve teljesen más lehetőségekkel vághatott neki,mint aki most kezdi.
Mindig lesznek ilyen emberek is és kellenek is, de tőlem nem kapnak nagyobb megbecsülést ismeretlenül.
Ha megismerem lehet, de valahogy nem egy áloméletnek hangzik amit felvázoltál. Az egész az F1-el indult... Talán nem véletlen,hogy azt a lehetőséget több száz millió ember irigyli, csak van annak is oka.

Aki viszont úgy éli az életét,hogy a havi 500ezer/fő fölötti családokat ugyanúgy becsüli,mint a hajléktalant ugyanúgy áll szoba vele. Ugyanazt felelne ugyanarra a kérdésre azokkal szívesen találkoznék , mert én még olyan embert nem láttam.(természetesen vegyük mind2 személyt ismeretlennek)
Írni lehet fűt meg fát a tettek beszélnek igazán. Aki úgy éli életét én annak komolyan gratulálok, nem vetem meg azt tisztelendő szerintem, de komolyan írja be ide nyugodtan aki így él.
Hex a hozzászólásaid alapján te igen. Én ezért megbecsüllek bár sok emberrel találkoztam már ilyet még nem tapasztaltam örülök,hogy vannak ilyenek.

Na itt Mátészalkán egy orvos lekeres bárkit hálapénzből
Ezzel lehet hasonlítani bármit ekkora hálapénz nincs a magánklinikákon.

Persze én sem úgy élem húú ez nem keres 6millát gyorsan elszaladok, de valahogy ha be vagyok zárva 1 szobába 2emberrel. Egyik hajléktalan másik milliomos. Először egyértelmű kivel állok szóba. ( nem a lenyúlásért feljebb már írtam...)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 06-29-2009 at 18:37..
Reply With Quote