Quote:
Originally Posted by Hex
a te szívedben nincs semmi olyan, aminek Isten örülne. Felszínes vagy, csak a külsőségek érdekelnek.
Ismerek egy embert, régen 60 ember dolgozott a keze alatt, ma már háza sincsen, haverom felfogadta egy munkára, mert a legjobbak egyike a mai napig a szakmájának. nincstelen, haverom ott hagyta a pénztárcáját 3 napig. Egy fillér nem tűnt el belőle, pedig leléphetett volna a srác és soha meg sem találták volna (320.000 ft volt benne).
tisztában van vele, hogy alkesz, de úgy van vele, ha már az életét tönkretette, a maradék két dolgot ami megmaradt neki, senki sem veheti el tőle: őszinteség, becsület
ő több, és jobb ember nálad
|
Mondom más pénze nekem sem szükségeltetik én is megtehetném és csak kérnem kellene...:O)
Én is ismerek olyan embert aki mindig ha lát odajön hozzám és mondja:
Szia xyz vagyok! Minden nap iszom.... nincs 100ft-od meleg ételre?(normálisan beszél stb, természetesen adok neki...)
De az ilyen külsőségekkel rendelkezők sokkal kisebb eséllyel rendesek hozzám ,mint aki felelősségteljes munkát végez, gyerekeit arra neveli és így gyerekei is normálisabbak.
Mert valahogy a felelősségért jár a fizetés...:O)
Na meséljük azt be,hogy az a normális,hogy valaki az utcán él. Azt se kezdjük bemesélni,hogy az utcán élőkre gondolva mindenkinek a jó jut eszébe.
Egyszerűen az ő külső létük a belső énjükre is kihatással van.
Nem mindegyikük esetén , de ha választhatok ,hogy megismerkedem egy gazdag vagy egy utcán élővel... Mert egyszerűen több köztük a jó ember.
Kijelenthetek bármit attól még ezt megtámadjátok. De nekem ne állítson sneki hülyeséget
Egy kérdés:
Szerinted az alkoholista függőség nem a belső énjére utal??
Én azt nem külsőségnek nevezem