Thread: Harcosok
View Single Post
Old 06-29-2009, 13:30
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
mint pl. Baumgartner, aki fizetett azért, hogy ott lehessen? vicc a javából. Keserves felnőtt életed lesz, ezt már most látom. Te sosem fogod megtanulni, hogy mi mennyit ér és milyen érzés az, ha valamit saját erődből értél el.
Valamit te keversz itt.

Mi nem tartozunk gazdagok közé egyáltalán. De ettől függetlenül velem nem bunkó a gazdag sem. Nem a pénzét élem, mert még 1 forintot nem láttam tőlük de te ugyanezt a beskatulyázást alkalmazod ellenük. Szerinted ők a kevesebbek emberileg...(illetve nagy részük)

Természetesen ha a kisebbséget említjük ott is a magyarok nagy többsége egyből rosszat vél felfedezni. Köztük is mind tudjuk van pár jó de ettől még rosszat gondolunk elsőre.

Ha azt hallom,hogy pincér én nem tudok felnézni rá. Ha megismerem lehet többet fogok róla gondolni alap. De ne mondd már nekem,hogy te az emberek munkája ,fizetése alapján nem állítasz magadban bizonyos rangsort. Ha azt hallod,hogy közmunkás nem hiszem,hogy egyből a jót feltételezedNem azt gondolod: Jó egy okos ember valamit csak tud
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 06-29-2009 at 13:33..
Reply With Quote