Thread: Harcosok
View Single Post
Old 06-29-2009, 13:14
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Bevallom, nem vonz, hogy x oraig odaszogezodjek a gep ele, folyamatosan kattingatva. Ugyanezen oknal fogva nem jatszom hetvegit se, meg semmi ilyesmit. Tapasztalatodbol kifolyolag van ra esely, hogy megeloznel, de megalazni semmikepp nem tudnal, ketlem, hogy konnyu ellenfel lennek. Az alazas, meg mint tudjuk az, ha olyan nagy kulonbseg van ket ellenfel kozott, hogy az egyiknek eselye sincs, es a masik megsemmisito vereseget mer ra.

Az eletet meg teljesen kar idekeverni, nem is tudom, hogy johet az az alazashoz.

Ha en milliomos vagyok, megalaztam barkit is? Ha forma1-vilagbajnok vagyok, megalaztam barkit is? Ha ugy erzem, nekem van a legszebb, es legokosabb baratnom, megalaztam barkit is? Mindenkit mas tesz boldogga az eletben, es teljesen felesleges eletutakat hasonlitgatni...
Na látod így soha nem tudjuk meg.

Mindenkinek lassan már más az alázás is "Ha én adtam neked 5kört vihart meg vagy alázva."

Azért lássuk be nem mindegy az sem,hogy ki a F1 bajnok. Nem tudom az ő sikereit összehasonlítani egy pincérrel például.
Persze más az érték más de nem a bölcs emberek lesznek közmunkások és nem a hülyék neve előtt van a Dr. .
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Sponsored Links