View Single Post
Old 06-29-2009, 11:42
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
A mai párbajon a 10. helyezet tökéletesen bemutatta,hogy mi az,hogy nem párbaj. Mi az,hogy erőltetett bundázás...:O)

Ennyit akartam volna nincs is ezen mit kommentálni szerintem.
Nem szeretek így játszani de így fogok sajnos, mert még büszke rá a népség még ő a büszke.Könyörgöm...

Nem, mintha közöd lenne hozzá, de tegnap 15 órakor kezdődött a spanyol-dél-afrika meccs. Elkezdtem nézni és kb. 15-20 percenként benéztem a párbajra. Ezért küldtem mnt-ket, amit TE és még két másik játékos nem fogadott el, más első szóra. 16 órakor lementem a bnőmhöz és a laptopjáról benéztem, láttam, áll a bál fórumon, mert neked nem tetszett (megint), hogy sokan ütik az üreseket (nem engem), így lehagynak Téged.
17 órakor kiküldtem amim volt, védőt nem, mert azt nem lehetett
De a párbajon, ha úgy tetszik, lebontok az 1. körben és akkor sincs senkinek (Neked sem), semmi köze hozzá. Megvettem a rajtkártyát, ha gondolom, ezt teszem. Mint a pokeren a rögtön all-in 2-7-re.
Ha a szombati párbajra is csak azért megyek, hogy ingyenföld legyek, mert nem akarom, hogy könnyű dolgod legyen, akkor sincs hozzá semmi közöd.
Ennyi volt a tegnapi párbaj.

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Pool nincs mit kommentálni rajta túl beszéltük.
Majd akkor lesz ha épeszű indokot tudsz adni a tetteidre a mai kijelentéseid után.
Addig marad a mindenki által felfogott és egyértelmű kijelentésem: NEM VAGY TISZTESSÉGES, ÉS NEM JÁTSZOL SZABÁLYOSAN ILLETVE HOZZÁSZÓLÁSAID ALAPJÁN(káromkodás) NINCS HELYED SEMMILYEN KÖZÖSSÉGI JÁTÉKBAN (illetve tanárként sincs keresni valód)
Erről meg már volt szó, ami miatt írtam, az persze nem lett kimásolva, hogy Naz az üres orik ütése miatt már megint kombinált. Akkor egyébként Te voltál akit lehetett földelni, mert elkéstél...
Másik: Akik ismernek, tudják, milyen vagyok, a tanítványaim szeretnek és tisztelnek, nem hiszem, hogy 15(16) évesen Neked kellene megítélned, ki alkalmas tanárnak és ki nem, főleg nem egy 30 évesről, akiről nem tudsz velójában semmit...
A fórumos írásaim alapján ne alkoss rólam véleményt, nem ilyen vagyok, de szeretek poénkodni, ha sok embernek nem is tetszik.
Én sem gondolom rólad azt, hogy a valóságban mindenért ennyire sírsz, nem gondolom azt, hogy Te csak jó dolgokat csinálsz, soha nem káromkodtál, meg azt sem, hogy ha elvették az óvodában a kedvenc játékodat, máris azt kérted, hogy zárják ki a csoporttársad az óvodából.
Tudod, annak idején tanultam vmi pszihológiát, meg aztán tanítok Veled egy korúakat is, sőt még én is voltam ennyi idős, megértem a kirohanásaidat, mégsem írom azt, nem vagy idevaló

Elismerem, hogy jó párbajos vagy, az egyik legjobb, de ahogy lereagálod mások játékát, hát inkább nem mondok róla semmit...

Innentől megkérlek, hogy válogasd meg a szavaidat, amiket rólam írsz...
Részemről ez a téma lezárva, nem fogok akkor sem reagálni az írásodra, ha még mindig ezen fogsz rágódni...
Köszönöm, hogy elolvastad!

Pool
The Following 3 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post: