View Single Post
  #1009  
Old 06-29-2009, 08:39
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Tatabánya/Szeged
Posts: 2,796
Activity: 0%
Longevity: 95%
Default

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Én is mondok ilyeneket , de olyan helyen és olyan embereknek akiket ez nem sért meg. Pl a Hód fórum etikettet ha elolvasod ott le van írva,hogy nem lehet.

Kérdés mindig nem ez volt.
Írd be nyíltan beírtad azokat ami http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3522&page=9 87es hsz-ben szerepel és vállalod ezeknek az esetleges következményeit.
Azt is leírhatod,hogy erősen utaltál tegnap az orid ürítésre illetve nyíltan le is írtad ami után valóban üres lettél 4körön át.

Amit én szeretnék: Mindenki megkapja a tetteiért amit érdemel. Vállalja fel tetteit.
Érdekes levelet kaptam például tegnap Westen. Csalással vádol egy olyan ember aki még az előző de már törlésre került felhasználómnak elküldte a jelszavát,hogy helyettesítsem. Nem is válaszoltam neki de itt is hasonló helyzetet érzek.
A párbajon és a hétvégiben nincs support, következetesen az ilyen dolgokért büntetés sem jár. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni, világosan megmondta már Ati is. (Ezt figyelembe véve már kezd áthajlani a szánalmasba, amit csinálsz...)

Másik: komolytalanná teszed magad, megint. Úgy próbálod meg kétségbe vonni a másik szavahihetőségét, hogy a Te szavad sem ér egy fabatkát sem. Korábbi eseményekből tisztán látható, hogy ha vesztésre állsz, nem tudod feldolgozni, és rögtön a másikat gyanúsítgatod.

Megint más: nem értem miért problémáztok azon, hogy párbajon ütik az üreseket. Mindenkinek megvan rá a lehetősége, tehát egyenlő esélyekkel küzd továbbra is mindenki. Ha valaki mégis emiatt nyer, bizonyára jobb a többieknél, hogy jobban tudta kihasználni a lehetőségeket. Normálban is így van.

De hogy azért Harcosok mellett is szóljak: [habzószáj]Tíccsukkia Púúúlt, merőrosszember!![/habzószáj]
The Following 4 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post: