Quote:
Originally Posted by Hex
nem tom miért kell nagy ügyet csinálni, abból, ha valaki fullra kitámad. Ha ez miatt támadod Poolt, támadj engem is, én is megcsináltam párbajon, hogy fullra kimentem. Kénytelen voltam, sokáig a 4-5 helyen voltam, és elúszni látszott, megkellett hogy próbáljam. Lehiénáztak páran, ennyi.
akkor most én is csaló vagyok?
nem tudsz veszíteni Harcosok, ez a te nagy bajod. Ha más nyer, biztos csalt. Nem szép hozzáállás
|
Amiről én beszélek nem is történt csalás hanem azt mondom ő azért nem tisztességes ami történt:
3óra után Poolnak volt kb. annyi támadóértéke amit én a 20. percben megfogok.
Kiküldte az Mnt-ket,hogy ő nem fog játszani ő már nem játszik ő dehogy játszik.1óra után kiküldte
És ő akkor(3óra után) kitámadt azzal a sereggel ami annyit nem ér,mint 1 forint. De alapból 5 sereget nem tudott volna rajtam kívül más küldeni így viszont szabad volt az út.
Na ennek értelme nem volt beütni 10000% volt,hogy nem tud senkit. Csak orit nyitott ütésre amit előre bejelentett a fórumon.
Sőt ha minden igaz jó páran el is fogadták az Mnt-t...(Pool szavát ismerve én nem mivel mit ahogy gondoltam nem tartja be... Tovább játszott)
Na mondd azt,hogy ez tisztességes játék volt, dobogóra esélytelen egyebek helyzetnél...  (Most nem is a végén küldte a sereget még 1óra volt hátra tehát nem számíthatott íj nélküli emberekre sem)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 06-29-2009 at 07:17..
|