Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490)
És azt azért te is lásd be, hogy a játék vége izgalmas volt, bárki nyerhetett volna, és szerencsére nem Pool lépései döntöttek végsősoron a top4 sorrendjéről.
|
Hanem egy másik üres...
A játék csak üres ütésről szólt a részedről komolyan így nem túl érdekes sőt unalmas. Utálok úgy játszani de így fogok , rossz így játszani illetve nem is játék az. Én nem azt szeretem a párbajban. Hanem amit a vége előtt 2,5óra elkezdtem azt...
(nem volt kérdés,hogy az 5.párbajon is ott vagyok)
A hosszú hsz-ed nem is kommentálom. A vége előtt 1órával ami történt azt nem tudom miképp megítélni csak 1 módon. Nem feltétlenül ellened irányul ez az 1mód. De arról te se írtál a mesédben olyan hosszasan pedig pont az a lényeg,hogy az mi???
Azt kell itt megírni,hogy igen az tisztességes volt Pooltól és egyértelmű az még kellett is oda.Sőt egy ilyen ember egyértelműen nem csalhat illetve a káromkodásait se láttad te sem soha.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 06-29-2009 at 05:39..
|