View Single Post
Old 06-28-2009, 18:41
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Én már a kezdetekkor tudtam, hogy csak 15-ig vok gépnél, utána csak benéztem egy kis morci írását olvastam, jókat szórakozva...
Ezért is indultam hullával, rögtön beütöttem A-t, majd még ijjakkal C-t
Amit tudtam képeztem a védelem érdekében, de persze a végére kevés lett...
Pool ha csendben maradsz jobban teszed.
Ne kommentáljuk amit a vége előtt 1órával megtettél én azt inkább nem kommentálom.
Élvezetes párbajban úgy lesz része mindenkinek amennyit ő tett érte.

Sikeresen bejelenthetem: Ütöm az üres orikat csak az érték érdekel nem érdekel a továbbiakban,hogy élvezzem a párbajt jó nekem az unalmas 4-5óra deffelés is.
Ha véletlenül tudom,hogy ki kicsoda és kinél baj ha pontot szerez a játékomat e szerint fogom alakítani,mint ahogy megtehette más is ma...

A mai párbajban a győztes akciót nem folytatott a top4 közül senki ellen. Pont ezért akkor bemutatom milyen ez a játék és mi az,hogy nem párbaj...:O)
A mai párbajon a 10. helyezet tökéletesen bemutatta,hogy mi az,hogy nem párbaj. Mi az,hogy erőltetett bundázás...:O)

Ennyit akartam volna nincs is ezen mit kommentálni szerintem.
Nem szeretek így játszani de így fogok sajnos, mert még büszke rá a népség még ő a büszke.Könyörgöm...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Sponsored Links