hát tudod, nem azzal van a baj hogy felvetetted Tyer... a baj azzal hogy előtted már jó sokan, 5-6an is, és mindet lehurrogtuk, te meg meg se nézed, hogy volt-e már az ötlet amit kitalálsz, hanem behasalod... ezt sajnos minden új tagnál végig kell zongorázni, és néha felidegesít.... mint például, hogy azzal megy el az egész topic, hogy téged flémelünk, és már zavar hogy te több oltást kaptál itt, mint ahány reakciót az én javaslatom... legalább szóba kerülne, hogy más hogy látja amit felvetek, de te magadnak elviszed az egészet azzal hogy egy amióta a fórum megvan azóta többször is lehúzott ötletet citálsz elő, mert nem is érdekelt hogy esetleg volt-e már-e... Igen, ez zavar... ez valahol már üti a tapintatlanság fogalmát...
tudom, én reagálom túl, de tényleg zavar hogy értelmes javításokat próbálunk kitalálni és behajítasz ide első postként egy lerágott csontot és kiakadsz hogy legtöbbünk lefújolja....
Igen, nagyon is zavar hogy mind wand, mind az én ötletemre nem jött ki reakció amióta behoztad ide ezt a régóta, többször is elvetett ötletet, és kardoskodsz amellett hogy igenis foglalkozzunk egy olyan dologgal amit már legtöbben régen letudottnak tartottunk. keress rá és olvassad el, ha van új ötleted, akkor ott szólj hozzá.
Tyer: az elsőm, ha jól emlékszem a bemutatkozás topicban volt...
Last edited by Senki; 05-30-2006 at 15:58..
|