Mindenki 5. szint feletti karakter kapott 10 darab fekete varázsitalt az eredményesebb teszthez. Belépés, vagy bármilyen tárgylistafrissíttő akció után megjelennek.
Használni csak a következő újraindítás után fogod tudni. Ez pár percen belül lesz.
Addig is írom, hogy mit tud: a fekeve varázsitaltól őrjöngeni kezd a karakter, és 10 ticken keresztül így is marad. Ez azt eredményezi, hogy minden olyan mobot automatikusan megtámad, akivel találkozik.
Előnye: sokkal gyorsabban tudsz 10 ticken keresztül tp-t gyűjteni, mert nem kell külön megtámadgatni mindenkit.
Hátránya: ha meglát, akkor olyan ellenfeleket is megtámad, akik ellen nincs esélyed... Úgyhogy csak óvatosan vele!
Eredetileg magamnak csináltam, hogy a nulla tp-t psoblémát könnyebb legyen tesztelni, de annyira megtetszett, hogy szerintem ez simán mehet be a játékba.
Nekem ezzel sem sikerült a nulla tp-s jelenséget most előhoznom, de azért kaptatok Ti is ebből a varázsitalból most sokat, hogy hátha Nektek sikerül...
Úgyhogy továbbra is fő cél, hogy ezt reprodukálja valaki.
Köszi.
Ui: és mégegyszer: ez csak a következő újraindítástól fog élni. Ez mindjárt lesz. Ha megvolt, akkor írom, akik bent vannak, azok pedig úgyis észreveszik.