View Single Post
Old 06-25-2009, 14:30
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Köszönöm Dus

A pénzt kereskedelemmel szeded össze, mint eddig, próbálgattam számolgatni, hogy milyen összegeket ajánljak fel, ami még nem túl magas, viszont kitermelhető.

Úgy ítéltem meg, hogy ezek olyan összegek, amik mellett megéri néha néha rátölteni a karakteredre egy kis ÉP-t, vagy VP-t.

Azt se felejtsük el, hogy kórházak, és templomok nem lesznek minden sarkon...
Tehát belekalkuláltam azt is, hogy kint TP-zel valahol, akkor igenis vissza kell menned
a) egy klánvárosba, ahol ilyen lehetőség van
b) ha van saját klánod, akkor oda
c) ha egy klánt sem akarsz támogatni, akkor a Fővárosba

Tehát ezek az "utazások" kiküszöbölik azt, hogy egy ultragazdag karakter folyamatosan maxon tartsa magát, hiszen lehet, hogy állandóan tele lesz az ÉP-je, de amig visszamegy tölteni, meg kimegy oda, ahol volt, az idő.
Ez alatt az idő alatt nem tud kereskedni, nem kap TP-t, stb stb...
Tehát mérlegelni kell, hogy megéri-e elsétálni egy messzi klánvárosba (vagy fővárosba) feltölteni magad, vagy inkább megállni egy helyben, és várni az automatikus töltődésre.

Természetesen ahogy a játék alakuk, úgy látni fogjuk mi is (illetve nyilván Ati is), hogy ezeken az összegeken, amit javasoltam, kell-e módosítani, vagy sem.
Ha kell, akkor csökkenteni kell-e, vagy növelni.

Ezek csak az ötleteim voltak, a jelenlegi játékmenetben szerzett tapasztalataim alapján!