Na akkor menjünk sorba. (Tegnap meg ma nem nagyon voltam.)
Először: legyen kikapcsolható a klánterület kijelzése, mert egyenlőre nagyon csúnya így.
Másodszor: nem támogatom, hogy legyen pénzfizetés a klánterületeken. A játékban később úgyis sok klán lesz és csak azért kereskedjek és szerezzek pénzt, hogy mászkáljak a térképen? Tudom, hogy nem tűnik soknak az az 1-2 arany, de ha csak a sziget egyik végéből elmész a másikig, máris oda van több ezer arany. Főleg, ha egy olyan területet is legfogal, ami valami keresős küldihez kell, akkor az már biztos bevételi forrás a klánnak? És most a Teszt alatt lassan körbe háborúzzák a fővárost és nem lehet majd be és kimenni? Vagy a kezdő csak mászkál, felfedezi a területet és amire eléri az 5ös szintet, kifogy a pénzből és nem tud tovább mozogni.
Harmadszor: Amit Dus említett, hogy láthatatlanul simán tud területet foglalni, az tényleg nem oké.
Negyedszer: Az esti foglalás. Ezen már én is gondolkoztam, mert lesznek úgyis olyan fanatikusok, akik éjjel és hajnalban fognak területet foglalni, amíg az ellen esélytelen, hogy ott legyen. Ez egy átlag dolgozó/tanuló embernek elég kellemetlen lesz, ha reggelre akár a 10-30%át elveszítheti a területének.
Jelenleg túl sok az egyenlőtlenség, amire valami megoldást kell találni.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|